KAYAKLI KOŞU 1. 2. 3. KADEME ANTRENÖRLÜK KURS DUYURUSU

Federasyonumuz 2024 yılı eğitim programında yer alan Kayaklı Koşu 1. 2. ve 3. Kademe Antrenörlük Kursları 17-21 Mart 2024 tarihinde Ardahan Göle Kayak Merkezinde düzenlenecektir.
Kursların ön kayıt başvuru tarihleri 11-15 Mart 2024’dür.
Başvurular alttaki adımlarla yapılacaktır:
E-devlet arama butonundan Spor Bilgi Sistemi —> Spor Elemanı —> Kurs Başvuru adımları izlenerek federasyon ve kendinize uygun kademe seçimlerini yaparak kursa kaydınızı yapabilirsiniz. Kayıt yaptıktan sonra federasyon tarafından verilecek onay neticesinde tarafınıza referans numarası mail ile gönderilecektir.
Spor Bilgi Sistemi’ndeki kişisel bilgiler güncellenerek (fotoğraf, iletişim bilgileri vb.) istenilen belgelerin eksiksiz olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde başvurunuz onaylanmayacaktır.
Spor Eğitimi Daire Başkanlığı tarafından açılan Temel Eğitim Kursu’na katılıp başarılı olamayanlar başvuru yapamazlar. Referans numarası geldikten sonra ödemelerinizi şu şekilde yapabilirsiniz: Türkiye Ekonomi Bankası bankamatiklerinden, gişelerinden veya internet şubesinden (Ödemeler — Fatura — Fatura/Abone no ile ödeme — Kurum arama bölümü — Spor Federasyonları Ödemeleri seçenekleri izlenerek) yapılacaktır.
Iban numarasına havale veya EFT ile yapılan ödemeler kesinlikle kabul edilememektedir.
Öneli not :Başvuru yapmış adaylarımızın referans kodu ve onay işlemleri gerekli incelemeler yapıldıktan sonra şartları tutanlara gönderilecektir. Federasyonumuzun Antrenör Eğitim Talimatında Kursiyerlerde aranacak şartlar belirtilmiştir.
Antrenör eğitim talimatının 7.maddesinde yer alan en az 22 yaşını bitirmiş olma şartını taşıyan kursiyerlerimiz başvuru yapabilecektir. 22 yaşını doldurmamış adayların (denklik dahil) başvuruları kabul edilmeyecektir.
Kursun başlangıç tarihinde kar yetersizliği olması durumunda kurs yer değişikliği ya da kurs İptali yapılabilir.
Konaklama, ulaşım vb. durumlarda Göle Gençlik ve Spor İlçe Müdürü aynı zamanda kayaklı koşu branş sorumlumuz Seyfullah BAYRAKTAR’dan konaklama, ulaşım vb. konularda destek alabillirsiniz.(0532 275 96 04)
Kursiyerler kendi ekipmanlarını (kayak, baton vs.) kendileri getirmeleri zorunludur.

Kayaklı koşu 1. Kademe normal kurs ücreti 3.000 bütünleme 1.000 tl
Kayaklı koşu 2. Kademe 5.000 tl bütünleme 1.500 tl
Kayaklı koşu 3. Kademe normal başvuru 7.000 tl bütünleme 2.250

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir