ALP DİSİPLİNİ ELEME MÜSABAKALARI ERZİNCAN’DA TAMAMLANDI

Türkiye Kayak Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan Alp Disiplini (Tüm kategoriler) Eleme Yarışları, Erzincan’da gerçekleşti. Erzincan Ergan Kayak Merkezinde düzenlenen ve iki gün süren eleme müsabakalarında 30 ilden (U12, U14, U16 ve U18 ,büyükler) 528 sporcu, başarılı olabilmek için mücadele etti. Nefes kesen yarışların ardından dereceye giren sporculara madalyaları Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanvekili Tarkan Soyak, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yıkıcı ve katılımcılar tarafından verildi. Yarışların ardından düzenlenen ödül töreninde, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için büyük Türk bayrağı açıldı, saygı duruşunda bulunuldu.

Ödül törenine katılan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, “Biz Erzincan olarak sizleri burada ağırlamaktan çok mutluyuz. 2 gündür çocuklarımızın burada yarışması bizim için gurur verici. Akademik başarıların yanında sportif faaliyetlerinde çok önemli olduğunu vurguluyoruz. Kayak Federasyonu Başkanlığına teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto ise organizasyonda yarışan tüm sporculara, antrenörlere ve kulüplere teşekkür ederek, madalya alan sporcuları da tebrik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir