KAYAKLI KOŞU 1-2-3. KADEME ANTRENÖR KURSLARI DUYURUSU

Federasyon Başkanlığımızca Kayaklı Koşu 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu  2-9 Nisan 2023 tarihlerinde Bolu/Gerede’de, Kayaklı Koşu 2. Kademe Temel Antrenör Kursu 2-9 Nisan 2023 tarihlerinde Bolu/Gerede’de, Kayaklı Koşu 3. Kademe Kıdemli  Antrenör Kursu 2-9 Nisan 2023 tarihlerinde Bitlis/Tatvan’da düzenlenecektir.

Kursların başvuru tarihleri 23-29 Mart 2023’tür.

Her kurs için başvuru kontenjanı  50 kişi ile sınırlıdır. Başvurular alttaki adımlarla yapılacaktır:
E-devlet arama butonundan Spor Bilgi Sistemi —> Spor Elemanı —> Kurs Başvuru adımları izlenerek federasyon ve kendinize uygun kademe seçimlerini yaparak kursa kaydınızı yapabilirsiniz. Kayıt yaparken iletişim bilgilerinizin ve mail adresinizin doğru olduğundan emin olunuz. Kayıt yaptıktan sonra federasyon tarafından verilecek onay neticesinde tarafınıza referans numarası mail ile gönderilecektir. Referans numarası geldikten sonra ödemelerinizi şu şekilde yapabilirsiniz:
Garanti Bankası şubelerinden veya Garanti Bankası internet bankacılığından Fatura Ödemesi > Abone No İle Ödeme > Kurum Seçiminden = Spor Federasyonları Ödemeleri seçilerek, kursiyere ait TC Kimlik Numarası girildiğinde belirtilen Referans Numarasına yapılacaktır. Ödeme yapıldığında sistem üzerinden federasyon tarafından kaydınız onaylanacaktır.
Iban numarasına havale veya EFT ile yapılan ödemeler kesinlikle kabul edilememektedir. Spor Eğitimi Daire Başkanlığı tarafından açılan Temel Eğitim Kursu’na katılıp başarılı olamayanlar bu kurslara başvuru yapamazlar. İstenen bilgi ve belgelerin eksiksiz olarak sisteme girilmesi gerekmektedir. Aksi
takdirde başvurunuz onaylanmayacaktır. Tüm kursiyerlerin kursa gelirken 2 adet vesikalık fotoğraf getirmesi zorunludur.

Kursiyerlerde aranacak şartlar Federasyonumuzun Antrenör Eğitim Talimatında belirtilmiştir. Şartları sağlamayan kursiyerlerin Ön Başvuruları iptal edilecektir.

Kursun başlangıç tarihinde kar yetersizliği olması durumunda kurs yer değişikliği ya da kurs İptali yapılabilir.

Kurs Ücretleri:

1.Kademe: 3000 TL

2.Kademe: 3750 TL

3.Kademe: 4500 TL

Bütünleme Ücretleri:

1.Kademe Bütünleme: 1000 TL

2.Kademe Bütünleme: 1250 TL

3.Kademe Bütünleme: 1500 TL

Milli sporcular için de aynı ücretler geçerlidir. Kursiyerler kendi ekipmanlarını (kayak, baton vs.) kendileri getireceklerdir. Kursiyerlerin uygulama eğitimi sırasında kask takması zorunludur. Bütünleme başvuruları Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir