FATİH ARDA TARİHİ ATLAYIŞLARINA DEVAM EDİYOR

Türkiye Kayak Federasyonu Kayakla Atlama Milli sporcuları tarihi  atlayışlar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Milli sporcumuz Fatih Arda İpcioğlu, kayakla atlamanın en prestijli yarışı olan ve 25 bin seyircinin izlediği Dünya Kupası 4 tepede finale kalma başarısı gösterdi. Almanya’nın Oberstdorf şehrinde düzenlenen Dünya Kupasında  Alman sporcu Markus Eisenbıcher’i eşleşmede 117 metrelik atlayışıyla saf dışı bırakan Milli sporcumuz finale kaldı ve Dünya Kupası puanı almayı başardı. Milli sporcumuz 30 sporcunun katıldığı finalde 104.5 metrelik atlayış gerçekleştirerek yarışmayı tamamladı.  

Kariyerinde ilk kez Dünya Kupasında yarışma fırsatı bulan ve elemeleri geçen diğer Milli sporcumuz Muhammed Ali Bedir ise 108.5 metrelik atlayışıyla Alman sporcu Andreas Willinger’e elendi.

Fatih Arda İpcioğlu’nun her geçen gün iyiye gittiğini dile getiren Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, “Bu başarı bizi gururlandırmıştır. Her yıl üstüne koyarak çıkışını sürürden Arda’yı ve Muhammed Ali Bedir’i yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir