06 Haziran 2016 KATEGORİ: Etkinlikler

Olağan Mali Genel Kurul Teşekkür Konuşması
Olağan Mali Genel Kurul'da Başkanımız Erol Yarar'ın Kayak Camiasını Birleştirici Teşekkür Konuşması

Konuşmayı dinlemek için tıklayın.

256 delegenin ve protokol davetlilerinin katılımı ile gerçekleşen Olağan Mali Genel Kurul'da, Başkanımız Erol Yarar'ın kayak camiasını birleştirici teşekkür konuşmasında şunları söyledi;

Öncelikle, kayak camiamızın, delegelerimizin, bize göstermiş olduğu güven ve ibralardan dolayı teşekkür ediyorum. Kayak camiasında eğer bir şeyi başarabildiysek sizlerle beraber başardık.

Geçmişte yapılan hataların sayısı sayılmayacak kadar çok, bizim hatalardan güç almak gibi bir yöntemimiz hiçbir zaman olmadı. Biz hatalardan güç alan bir kişi ya da kurum değiliz. Biz dünyayı örnek alıyoruz.

Çok kıymetli kulüp başkanımızın ve velimizinde söylediği gibi biz dünyanın ne yaptığla ilgileniyoruz. Ama bakın bu salonu terk edip gidenler oldu. Moraller bozuk gitti bazıları. Çünkü burayı ve sizleri kara sayfanın bir parçası olmakla suçladılar. Halbuki siz şundan emin olun ki, sizler kayak camiasında ak bir yeni sayfa açtınız. Allah sizlerden razı olsun .

FOTOĞRAF GALERİSİ

VİDEO GALERİSİ